Beleef Doorn

Ervaar Doorn

Agenda 2018

1 t/m 7 januari 2018

Kerst bij de Keizer – Huis Doorn

 

31-33 maart

Beleef Doorn

 

26 april 2018

Koningsavond

 

27 april 2018

Koningsdag

 

28 april 2018

King’s Ride – Huis Doorn

19/20 mei 2018

Living History – Huis Doorn

19 augustus 2018

Kastelentocht Doorn

 

22 september 2018

Groot feest jubilerende Doornse verenigingen      

november 2018

Sinterklaasintocht

 

{

Samen voor u

WINNEN

Heb jij een idee voor een evenement?

Het beste evenement idee wordt uitgevoerd, is dit uw idee? Dan wordt er contact met u opgenomen en mag u tijdens het evenement iets leuks ophalen bij elke deelnemende winkelier.

Vul uw evenement in misschien heb jij het beste idee!

Over ons

Over Doorn
Midden op de Utrechtse heuvelrug ligt een dorpje. Een dorpje waar de mensen elkaar nog groeten, een dorpje waar iedereen elkaar kent. Dit dorpje is Doorn. Doorn staat voor gezelligheid en een persoonlijke benadering. Zo ook in het winkelen.

Winkelen in Doorn
De klant staat in Doorn centraal. Om dit optimaal uit te stralen zijn alle winkels in Doorn lid van de VOCD. De VOCD is een winkeliersvereniging van zelfstandig ondernemers. In Doorn zijn maar liefst 88 ondernemers ingeschreven bij de VOCD. Doordat alle ondernemers samen werken, kan u altijd, met al uw vragen terecht in bij ons in Doorn.

Het is gebleken dat mensen winkelen bij zelfstandige ondernemers interessanter en leuker vinden dan om te winkelen bij grote ketens. Bent u ook op zoek naar kwaliteit? Bent u op zoek naar betrokken personeel? U vind het in Doorn. Van koffietent tot kledingwinkel, u als klant staat centraal.

Centraal Doorn
Doorn ligt tussen Utrecht en Amersfoort en is hierdoor goed te bereiken. Doorn is met het openbaar vervoer zowel met de auto goed te bereiken. Ook kun je in Doorn gratis parkeren, door een blauwe zone.

Kom en beleef Doorn!

R

Persoonlijk

R

Proffesioneel

R

Saambindend