KINDEREN

ONZE KINDERCOLLECTIE

Kindervoetjes zijn kwetsbaar. Ze zijn volop in ontwikkeling. Daarom is het belang van goed schoeisel heel groot bij kinderen. Maar soms is dat niet genoeg. Soms hebben voeten persoonlijke aandacht nodig en een persoonlijke aanpak. Daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Wij letten niet enkel op de maat en het model, maar ook op een goede sluiting en de stand van de voeten. Want kindervoeten verdienen echte aandacht! 

JONGENS

De diversiteit van jongensschoenen is zeer groot in ons assortiment. Van merken zoals Trackstyle, Gattino en Develab zijn dé jongensmerken in ons assortiment. Van verschillende wijdte maten tot sluiting, wij hebben het allemaal. 

 

 

MEISJES

De diversiteit van meisjesschoenen is gelijk aan het jongensassortiment. Merken zoals Twins, Red Rag en Shoesme domineren het aanbod van de meisjes. Van laarsjes tot sneakers en regenlaarsjes. 

 

 

 

 

PEUTERS

Van jongs af aan is het belangrijk om de voet genoeg comfort en steun te bieden. Met de peuters zal er eerst een persoonlijk advies gegeven worden. Dan kijken wij binnen ons assortiment naar de beste keuze voor uw peuter. 

TOP 3 KINDER MERKEN

De diversiteit van merken in onze kindercollectie is groot. Onze gehele kindercollectie is van top kwaliteit, maar een top drie merkenaanbod ontbreekt niet. In het jaar 2017 zijn deze merken het vaakst over de toonbank gegaan.  

Develab

Deze stoere Develab is door zijn voetbed een topper. Zo ook vonden onze klanten afgelopen maand. Ook de zool biedt stevigheid en comfort voor de voet. Ook de eenvoud van de kleur is voor de winter een echte trend. 

Red Rag

Ook deze Red Rag is favoriet. Deze stoere jongensschoen laat heel duidelijk het gebruik van diverse materialen naar voren komen. Door de stevige zool is deze schoen goede stevigheid en comfort voor de voet.

Twins

Deze Twins topper, mede door de combinatie van de diverse materialen. Het schoentje zorgt met de hoge schacht voor warmte en stevigheid van de voet. De zool zorgt ook voor de stevigheid en het voetbed wat elk voetje nog verdient.