Elke voet verdient persoonlijke aandacht.

Iedere voet is anders en elke voet verdient persoonlijke aandacht. Deze aandacht geven wij door u van op maat gemeten advies te voorzien. Dit doen wij door kwaliteit en comfort te verwerken met modieuze items in ons assortiment. Hierdoor kan u bij ons een gepaste schoen vinden.

Kwaliteit
Comfort
Podologie
Pedicure
Schoenmaker

ONZE BESTSELLERS

Dit zijn onze bestsellers van de maand Januari. Vooral Redrag is in deze maand het meeste aangeschaft. Ook Floris van Bommel is een favoriet, dit komt door de consistente hoogwaardige kwaliteit. Bij beide schoenen is het voetbed van hoge kwaliteit, dit zorgt voor een goede basis van de schoen. 

RedRag

Red-Rag is een eigenzinnig schoenenlabel van Nederlandse bodem. Zo ook deze stoere boot, voorzien van zowel veters als een rits. De stevigheid van deze schoen biedt perfecte comfort voor de voet. 

Floris van Bommel

Deze Floris van Bommel is niet alleen geschikt voor de winter, maar het gehele jaar door. Vooral in combinatie met de voorjaarstrend, daar past deze Floris zeker bij met zijn grafische en opvallende print. 

Red Rag

Ook deze Red Rag is favoriet. Deze stoere jongensschoen laat heel duidelijk het gebruik van diverse materialen naar voren komen. Door de stevige zool is deze schoen goede stevigheid en comfort voor de voet.