Update for Chairs

vernieuwen en herstofferen van stoelen lees meer

Mogelijkheden

Herstofferen

Atelier Update for Chairs is een stoffeerderij gericht op het opnieuw stofferen van stoelen. Bij het vernieuwen van de stoel wordt er goed gekeken naar het originele ontwerp. Er wordt een stof uitgekozen die zo dicht mogelijk bij de oude stof licht. Zo maken wij het voor u mogelijk om een dierbaar erfstuk er weer nieuw uit te laten zien. Het is ook mogelijk om een stoel te laten herstofferen naar eigen ontwerp. Misschien past een andere kleur of print wel beter bij het interieur? Wij werken met veel stoffen waar u uit kunt kiezen. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om het ontwerp volledig aan ons over te laten. Voorbeelden van zelf gedesignde stoelen vind u hieronder.

Materialen

Update for chairs beschikt over een ruime collectie van stoffen. Het kan mogelijk zijn dat wij de door u gewenste stof niet in onze basiscollectie hebben. Het is dan mogelijk om een eigen stof aan te leveren.

Creatief Recylcen

Naast het herstofferen van stoelen wordt er in het atelier ook aan andere creatieve ideeën gewerkt om stoelen te recyclen. Een oude stoel kan bijvoorbeeld worden omgetoverd tot bijzettafel en een rugleuningen tot prikbord. Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden? Bekijk onze portfolio.

Services

creatief

Read More

Uniek

Read More

waardevol

Read More

Interesse?

Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend. Via de onderstaande link kunt u een contact formulier invullen met de aanvraag van uw offerte.

gratis offerte

Mijn verhaal


 

Mijn naam is Lyda Verhoef, een groot liefhebber van oude meubels. Als kind raakte het interieur van mijn grootouders altijd al mijn hart. Op latere leeftijd gebeurde vaak hetzelfde op brocante en rommelmarkten. Hier stonden stoelen die datzelfde gevoel van nostalgie bij me opwekte. Helaas waren deze stoelen onbruikbaar omdat ze een nieuwe stof en/of zitting nodig hadden. Hier moest ik verandering in brengen. Ik ben in 2010 de opleiding meubelstofferen op het Hout- en meubeleringscollege in Rotterdam gestart. Met een diploma op zak werd in 2012 mijn bedrijf ‘Update for Chairs’ opgericht. Met mijn bedrijf heb ik al veel ervaring met meubelstofferen opgebouwd en ik help al jaren met veel plezier aan het behouden van uw waardevolle meubels..