Bannerschaduw

Agenda

Foto’s

Over Ons

Home

Chillerz, Uw café!

 

Een café met uw mensen

Hallo, fijn dat je interesse in ons toont! Wij zijn Chillerz, een loungebar/café. Wij zijn echter anders dan alle anderen cafés die je zult vinden op ons plein. We willen er voor zorgen dat je je eigen plekje kunt krijgen. Wij zullen je persoonlijk ontvangen en willen graag vrienden met je worden. Wil je weten waarom?

Een café naar uw wensen

Het lijkt ons leuk om samen met jouw te genieten van een leuke avond! Een leuke avond is op vele manieren gezellig te maken. Met een lekker bakje koffie of een borrel. Gezelligheid, daar draait het bij ons om. Wat is er nu gezelliger dan een leuke avond met je eigen mensen? Bij ons vind je alleen mensen van 30 of ouder. Ook ben je niet half doof zodra u naar buiten loopt. Bij Chillerz hoor je de beste muziek van onder andere DireStraits en The Beatles van de beste coverbands. Naast een drankje is een versnapering natuurlijk ook lekker. Op onze kaart vind je de beste saté uit Ede en heerlijke tosti’s en nog allerlei andere versnaperingen.

Wil je wel een feestje houden, maar niet met allerlei onbekenden? Dat snappen we, daarom verhuren wij de zaal boven ons café.

Een café voor U!

We willen je graag ontmoeten. Kom je voor de muziek, neem dan een kijkje op onze agenda voor speciale voorstellingen. Wil je weten waar u aan toe bent? Bekijk dan ons café van binnen op onze site. Wil je vervolgens nog weten wat we verkopen, ook de kaart is te vinden op onze site.

Kom gezellig langs, we zien er naar uit je te ontmoeten.

Cris en Nettie