Mogelijkheden

     stoffen stof naaien gereedschap
Opnieuw stofferen van stoelen

Door de stof van een oude stoel te vervangen kan een oude stoel er weer als nieuw uitzien. Naast het vervangen van de stof, is het ook mogelijk om de zitting te vervangen. Hierdoor kun je het zitcomfort van een oude stoel verbeteren. Het vervangen van de zitting kan op een klassieke of met een moderne techniek. De techniek die gebruikt kan worden is per stoel verschillend.

Creatieve ideeën

Naast het herstofferen van stoelen werk ik ook aan andere creatieve ideeën om stoelen te recyclen. Zo worden er van oude stoelen bijzettafeltjes of krukken gemaakt en van oude rugleuningen bijvoorbeeld prikborden. Meer voorbeelden hiervan kunt u vinden op de website onder het kopje portfolio.

Stoffen

Zelf heb ik een basis collectie van stoffen waar u uit kunt kiezen, maar het is ook mogelijk om eigen stof aan te leveren voor de stoel die u wilt laten herstofferen.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we een afspraak maken in mijn atelier of bij u thuis.Het aanvragen van een offerte is gratis en vrijblijvend.