Reparatie & Restauratie
Voor kleine schades of een simpele opknapbeurt maar ook voor complete renovaties van oldtimers ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 50 jaar ervaring.

Lees meer

Familiebedrijf met 50+ jaar ervaring
In 1963 heeft mijn vader van zijn hobby z’n werk gemaakt en is gestart met Autoschadeherstel A.G. Koster en Zonen. Sinds de start hebben we een goede basis neergezet voor ons om het vak perfect uit te oefenen.

Lees meer

Eigen spuiterij
We beschikken over een eigen spuitcabine. Deze is geheel stofvrij en we maken alleen gebruik van kwalitatief hoogstaande Glasurit-verf, wat in de autowereld bekend staat als een van de beste keuzes.

Lees meer

"A.G. Koster en Zn. is een begrip in Ede en omstreken.  Het zeer vriendelijke en vakkundige personeel helpt u graag verder om uw auto weer in nieuwstaat te herstellen. Ze hebben liefde voor het vak en weten als geen ander hoe vervelend het is om autoschade op te lopen. Ze verwelkomen u dan ook graag om dit naar tevredenheid te repareren! A.G. Koster en Zn. is aangesloten bij de FOCWA en leveren daarom garantie van 2 jaar op onze werkzaamheden."