De Knegt hoveniers

Welkom op de website van De Knegt hoveniers. De hovenier die zich gespecialiseerd heeft in het advies geven, ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven.

Een tuin is een ruimte met verschillende functies. Spelen, loungen, met vrienden een bbq of tot rust komen op een zonnige ochtend. De Knegt hoveniers weet hoe een tuin moet zijn en vindt uw wens het belangrijkst.

Wij willen u het werk uithanden nemen terwijl u wel de regie houdt. Daarom verzorgen wij van tekening tot uw droom tuin. De Knegt hoveniers specialiseert zich namelijk niet in alleen de tuinaanleg, maar ook zijn wij een verdienstelijk tuinarchitect, geven wij tuinadvies op locatie en leggen wij uw tuin aan zodat u jaren van uw tuin kan genieten.

Een nieuwe tuin brengt vaak ook de nodige stres met zich mee. Want hoe begint u? en hoe krijgt u uw wens op papier? Dat begrijpt De Knegt hoveniers heel goed, daarom hebben wij besloten om u die zorg uit handen te nemen, wij geven u tuinadvies op locatie, zijn uw tuinarchitect en realiseren uw droomtuin. U kan bij ons terecht voor het hele proces. van de eerste kop koffie tot uw droomtuin! Zo vermindert u stres, krijgt u uw de tuin die u altijd al had willen hebben en houdt u de regie in handen.

Vragen?

Neem gerust contact op!