Wat tof dat jij benieuwd bent naar de persoon achter ‘atelier Alicia’. Dat ben ik dus! Mijn naam is Jolande Bras en ik heb een passie voor mooie momenten omtoveren in kaarten. En ik doe dit niets liever, dan met jou samen. Een kopje koffie, een koekje erbij en nadenken over hoe we jouw/ jullie kaart gaan vormgeven.

Omdat mijn ‘atelier’ gaat om persoonlijkheid, en dus samen tot een prachtige kaart komen, vertel ik iets over mijzelf. Mijn bedrijf heet ‘atelier Alicia’, dit omdat mijn tweede naam Alicia is. Ik ben vernoemd naar mijn lieve oma en ik vind het een eer om via deze manier mijn bedrijf ook iets persoonlijks mee te geven. Op dit moment studeer ik nog journalistiek, maar daar hoop ik in de zomer mee klaar te zijn.
Al vanaf het begin van mijn opleiding heb ik grafische vormgeving onwijs interessant gevonden, tijdens mijn studie heb ik mij verder verdiept in het vormgeven van geboortekaarten, trouwkaarten en overige vormgeving van bijvoorbeeld menukaarten of programmaboekjes van bruiloften. Dit vond ik zo leuk, dat ik heb besloten om hier een bedrijf van te maken. En daar is ze dan: ‘atelier Alicia’, en wat ben ik trots!

Wie weet maken wij ooit samen een kaart, dat lijkt mij geweldig. Als je vragen hebt, kun je me altijd een mailtje sturen, dat vind ik ook heel leuk!

Heel veel liefs.