Home

Even voorstellen.

Wat leuk dat je op mijn website kijkt.

Ik ben Ina Buitenhuis het gezicht achter InaCup. Ik hou heel erg van bakken. Als ik wel eens wat bakte voor mijn familie of vrienden, dan waren er altijd positieve reacties. Natuurlijk vonden ze het erg leuk om lekkernijen voorgeschoteld te krijgen. Wie vindt dat nou niet? Maar ze zeiden ook tegen mij: “Hé Ina, waarom ga niet iets doen met al dat gebak van jou?” Dat bracht mij op het idee om high tea’s te serveren. Daar uit voort komt InaCup. Lees hier meer over mij en InaCup.

High tea in Hengelo

Hier bent u aan het juiste adres voor een lekkere high tea in Hengelo en omgeving. Van heerlijke scones tot truffels, ik maak het allemaal zelf. Ik organiseer de high tea in Hengelo en komt ze brengen, opzetten en ophalen. Datzelfde doe ik als u buiten Hengelo woont maar dan tegen een kleine vergoeding voor de reiskosten. De high tea bestaat uit scones, brownies en cup cakes en daarnaast elke keer wat anders lekkers. Heeft u speciale wensen dan kunt u die aangeven, daar houd ik rekening mee. Dat geldt ook voor uw allergieën.

High tea op locatie

U kunt er voor kiezen om een high tea aan te vragen voor bij uzelf thuis of bij iemand anders thuis. Maar u kunt er ook voor kiezen om een high tea te houden op een andere locatie. Ga naar ‘locaties’ voor meer informatie.


Samenwerkingen

In samenwerking met ’t Plukreef bied ik een arrangement aan. Die bestaat uit een high tea in Hengelo bij ‘t Plukreef plus een bos bloemen plukken. Bijvoorbeeld op een mooie zomerse dag is een dat een leuk uitje voor u en uw familie of vriendinnen. U neemt een mooie bos bloemen en de gezelligheid van de high tea mee naar huis. Klik hier om naar het prijzenoverzicht te gaan.

Kinderfeestjes

Naast high tea’s geef ik ook een creatieve invulling aan de verjaardag van kinderen in de leeftijd zes tot elf jaar. Met een hele lading cupcakes kunnen de kinderen zoveel cupcakes versieren als ze willen. Om decoratiespullen hoeft u zich geen zorgen te maken, die neem ik gewoon mee.

Contact

Ina Buitenhuis

inacuphightea@gmail.com
tel: 06 51792047
Facebook: klik hier