BLOOS: het tijdschrift voor vrouwen over seksualiteit

 Geen zoetsappige bedverhalen maar een serieus platform voor vrouwen die (zonder te blozen) vertellen over hun lichaam, onzekerheden, uitstraling en overtuiging!

1E EDITIE

IN JUNI 2021 VERKRIJGBAAR

SUPPORT YOURSELF

Als je niet lekker in je vel zit, gaan er veel dingen mis door de dag heen. Het is super belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en jezelf te accepteren zoals je bent. 

Dit gaat niet 1, 2, 3, maar wij willen je hier wel een handje bij helpen. We bieden een platform voor vrouwen waar ze met al hun vragen kunnen komen en tips krijgen over hun lichaam. 

Van menstruatie, tot het verzorgen van je haar, vaginale ziektes, het beste maandverband en body-positivity: het komt allemaal aan bod!  

girl
girl green

SHOW YOURSELF

Veel vrouwen leggen hun leven langs dat van andere. Wat draagt de ander, hoe gedraagt de ander zich, wat vindt zij? 

Het continu hiermee bezig zijn is schadelijk voor het zelfbeeld van veel vrouwen? Wat kunnen we hiertegen doen? Waar staan we zelf voor? Hoe krijgen we meer zelfvertrouwen?

EXPRESS YOURSELF

Wat maakt jou uniek? Waarom doe jij dingen zoals je ze doet? Je eigen mening vormen en daarin sterk staan is tegenwoordig een onvermijdelijke manier van leven. 

We focussen ons op de christelijke wereld waarin geloof en seksualiteit niet samen lijken te gaan. Waar komt deze taboe vandaan? Hoe staat het met de voorlichting anno 2021 en welke vragen spelen er in deze doelgroep? 

girl

STAY TUNED

INSTAGRAM

CHECK IT OUT